As bacteriemias por S. salivarius son raras en individuos sans pero a súa frecuencia aumenta en inmunodeprimidos. A aglutinación do S. Salivarius aparece frecuentemente no diagnóstico da pulmonía anormal causada por Haemophilus influenzae. A temperatura óptima para o crecemento deste microorganismo é de 37 ºC, e, ademáis, este é un microorganismo homofermentativo e poductor de ácido láctico xunto con dióxido de carbono e alcohol.
Da man de futuras enfermeiras nace este blog no que a actualidade e as novas sobre INFECCIÓNS NOSOCOMIAIS serán tratadas a fondo para ofrecervos todo aquilo que queirades saber.
miércoles, 5 de diciembre de 2012
Tipos de Estreptococos: Streptococcus Salivarius
Streptococcus Salivarius é unha especie de bacterias esféricas gram positivas que coloniza principalmente a boca e a zona respiratoria superior de seres humanos algunhas horas despois do nacemento, polo que a exposición adicional a estas bacterias é inofensiva. Considéranse un patóxeno oportunista, atopándose raramente na circulación sanguínea, onde estivo en moitos casos implicada de septicemia en persoas con neutropenia.
As bacteriemias por S. salivarius son raras en individuos sans pero a súa frecuencia aumenta en inmunodeprimidos. A aglutinación do S. Salivarius aparece frecuentemente no diagnóstico da pulmonía anormal causada por Haemophilus influenzae. A temperatura óptima para o crecemento deste microorganismo é de 37 ºC, e, ademáis, este é un microorganismo homofermentativo e poductor de ácido láctico xunto con dióxido de carbono e alcohol.
As bacteriemias por S. salivarius son raras en individuos sans pero a súa frecuencia aumenta en inmunodeprimidos. A aglutinación do S. Salivarius aparece frecuentemente no diagnóstico da pulmonía anormal causada por Haemophilus influenzae. A temperatura óptima para o crecemento deste microorganismo é de 37 ºC, e, ademáis, este é un microorganismo homofermentativo e poductor de ácido láctico xunto con dióxido de carbono e alcohol.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario